Direct contact? Bel: 06 - 53 477 655

Home > Beveiligingstechniek

Beveiligingstechniek

Op het gebied van beveiligingstechniek verandert er veel: nieuwe mogelijkheden, verbeterde technieken, etc. Maar ook veranderende wetgeving: wat mag wel en wat mag niet? Arissen Techniek, al sinds jaar en dag specialist op dit gebied, zorgt ervoor dat de kennis up-to-date is en maakt daarbij gebruik van moderne apparatuur op het gebied van:

Camerabeveiliging

De bewakingscamera’s zijn inmiddels onderdeel geworden van het straatbeeld. Waar ze jaren terug nog sporadisch voorkwam, inmiddels is het praktisch onmogelijk om ze nog te ontlopen. De techniek is in de loopt der tijd aanzienlijk verbeterd en ook de bediening is gebruikersvriendelijker geworden.

Lees verder

Inbraakbeveiliging

De inbraakbeveiliging van uw bedrijfsgebouw en/of woning en daarmee ook uw inboedel is in een belangrijk onderwerp om bij stil te staan. Afgezien van verzekeringsaspecten, is het vooral het feit dat er bij enig onraad direct actie genomen wordt, op de manier die u heeft bepaald. Een goede en betrouwbare installateur, die u begeleidt in het gehele traject is hierbij een heel brlangrijk. Als alarm-installateur heeft Arissen Techniek door jarenlange ervaring en diverse (vak)opleidingen een specialisme binnen de beveiligingsbranche opgebouwd. Wij blijven op de hoogte van de nieuwste eisen en technische ontwikkelingen. Onder ander door het volgen van gerichte cursussen.

Lees verder

Brandbeveiliging

Brandbeveiliging richt zich vooral op het vroegtijdig ontdekken van een brand of rook, om daarmee de schade die ontstaat zoveel mogelijk te beperken. Mocht die situatie zich voordoen is de eerste prioriteit het veilig ontruimen van het gebouw. Naast de bekende ‘brandmelders’ levert Arissen Techniek het totaalpakket voor de brandmeld- en ontruimingsinstallatie: brand- en rookmelders, zowel handmatig als automatisch, ontruimings-signalen, vluchtroute aanduiding en noodverlichting. Uiteraard verzorgen wij ook het onderhoud daarvan zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.