Direct contact? Bel: 06 - 53 477 655

Home > Beveiligingstechniek > Camerabeveiliging

Camerabeveiliging

De bewakingscamera’s zijn inmiddels onderdeel geworden van het straatbeeld. Waar ze jaren terug nog sporadisch voorkwam, inmiddels is het praktisch onmogelijk om ze nog te ontlopen. De techniek is in de loopt der tijd aanzienlijk verbeterd en ook de bediening is gebruikersvriendelijker geworden.

Camera-beveiliging vormen een goede aanvulling op alarm en/of toegangscontrole systeem. Tevens gaat er ook een preventieve werking van uit: het dievengilde zal eerder geneigd zijn om aan uw huis of kantoor voorbij te gaan als er beveiligingscamera’s zijn geplaatst.

Door onze brede kennis op het gebied van camerabeveiliging kunt u rekenen op een passend en betrouwbaar ontwerp. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen kleine eenvoudige en/of grote complexe configuraties.

Alvorens een passend ontwerp voor u te kunnen maken we een analyse van de bij u voorkomende problemen. Hierbij nemen we vragen mee als “Wat moet een camera opnemen?” en “Hoe lang moet het beeldmateriaal bewaard worden?”, maar ook alle relevante beheers aspecten krijgen de aandacht. Uiteraard doen we dit binnen de kaders van de Wet bescherming persoonsgegevens en de Wet persoonsregistraties. Aan de hand van deze gegevens zullen wij een passend camera observatiesysteem voor u configureren en installeren.