Direct contact? Bel: 06 - 53 477 655

Home > Beveiligingstechniek > Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

De inbraakbeveiliging van uw bedrijfsgebouw en/of woning en daarmee ook uw inboedel is in een belangrijk onderwerp om bij stil te staan. Afgezien van verzekeringsaspecten, is het vooral het feit dat er bij enig onraad direct actie genomen wordt, op de manier die u heeft bepaald. Een goede en betrouwbare installateur, die u begeleidt in het gehele traject is hierbij een heel brlangrijk. Als alarm-installateur heeft Arissen Techniek door jarenlange ervaring en diverse (vak)opleidingen een specialisme binnen de beveiligingsbranche opgebouwd. Wij blijven op de hoogte van de nieuwste eisen en technische ontwikkelingen. Onder ander door het volgen van gerichte cursussen.

Elke situatie is anders, daarom begint een goede beveiliging met een goed advies. Dat bestaat uit een risicoanalyse waarna aan de hand van een beveiligingsplan de noodzakelijke maatregelen worden voorgesteld. 

Denk daarbij aan: 

  • Organisatorische maatregelen,
  • Bouwkundige maatregelen, 
  • Elektronische maatregelen en 

Kwaliteit
Goede kwaliteit staat voor ons voorop. Daarom wordt uitsluitend gewerkt met toegelaten beveiligingsmaterialen, die volgens de eisen en normen worden geïnstalleerd. Tevens verplichten wij ons zelf te houden aan de installatievoorschriften, zoals vermeld in het Handboek Beveiligingstechniek.

Rekening houdend met uw wensen, kan Arissen Techniek u adviseren over de voor u beste manier van beveiliging. Beveiliging stopt niet bij een slot op de deur. Arissen Techniek biedt u de verschillende vormen en mogelijkheden.