Direct contact? Bel: 06 - 53 477 655

Home > Elektrotechniek

Elektrotechniek

Dat elektriciteit ondertussen een basisbehoefte is heeft geen toelichting nodig. Zonder staat de wereld stil: geen licht, geen telefoon, geen beveiliging.  Arissen Techniek weet als geen ander in deze behoefte te voorzien.

De groepenkast vormt de basis van zo’n beetje elke elektrotechnische installatie. Aanpassingen aan bestaande, of compleet nieuwe oplossing kunnen effect hebben op de groepenkast zelf. Ook voor aanpassingen, uitbreidingen of modernisering van de groepenkast is Arissen Techniek uw partner. Maar, denk ook aan het plaatsen van (extra) wandcontactdozen (stopcontacten) of schakelaars.

Verlichting

Een licht-voorziening ten behoeve van kantoor, productiehal, magazijn, winkel, dansschool of bij u thuis. Arissen Techniek heeft voor elke locatie een passend assortiment verlichting en de benodigde kennis om een donkere ruimte te veranderen in een sfeervol verlichte ruimte, of juist in een functioneel verlichte ruimte.

(IP)Telefonie

TelefoonCommunicatie is en blijft altijd de basis als twee of meer personen gegevens moeten uitwisselen. De mogelijkheden van communiceren zijn onuitputtelijk. Arissen Techniek BV legt zich toe op de telecommunicatie. Ook hier zijn de mogelijkheden groot. Van Telefoon tot Telefooncentrale, gebruikmakend van allerlei moderne technieken, hierbij gebruikmakend van voor u passende apparatuur, geleverd door verschillende fabrikanten, die elk staan voor hun eigen kwaliteit.

Telefooncentrales. Geen bedrijf kan inmiddels zonder, en in de privé-omgeving worden ze steeds vaker toegepast. Van kleine huiscentrales tot grote computergestuurde bedrijfscentrales met meer dan 500 aansluitingen.

VOIP, Voice over IP, oftewel bellen via de internetverbinding. Ook hiervoor bent u bij Arissentechniek aan het juiste adres.

Data

Ondanks de opkomst van draadloos internet over WIFI, blijft de bekabelde netwerkverbinding in trek en is het allang niet meer enkel voor bedrijven en kantoren. Ook voor de kleinere omgeving, zoals het kantoor-aan-huis, of de (spel)computer op zolder, net buiten het bereik van de draadloze variant, is een bekabelde variant een prima oplossing.

Domotica

Ook wel bekend als automatisering in en om het huis. De mogelijkheden zijn eindeloos: verlichting die automatisch aan en uit gaat, zonneschermen die automatisch in- en uitklappen, gordijnen aangestuurd middels de smartphone, en camera’s in en rond het huis. Samen met Arissen Techniek worden uw ideeën gerealiseerd.

Duurzaam

Bewust omgaan met onze wereld, ook daar draagt Arissen Techniek haar steentje bij. Niet alleen middels de dienstverlening de aangeboden wordt, maar ook door zelf daarvan gebruik te maken. In 2016 zijn op het dak van het magazijn 40 zonnepanelen geplaatst: genoeg om te voorzien in de eigen elektriciteitsbehoefte.

Ook voor het verminderen van de energiebehoefte kan Arissen Techniek adviseren, bijvoorbeeld bij het toepassen van ledverlichting: thuis of op kantoor, binnen of buiten.