Direct contact? Bel: 06 - 53 477 655

Home > Over ons

Over ons

Arissen Techniek B.V. is in 1990 opgericht door Bert Arissen in Loosdrecht (Gemeente Wijdemeren). In de begin jaren richtte de dienstverlening zich voornamelijk op de elektrotechnische installaties. Al snel werd dit uitgebreid naar oplossing op het gebied van telefonie, data en (inbraak)beveiliging. Hierdoor groeide Arissen Techniek snel en werd de locatie in Loosdrecht te klein. In 1999 heeft Bert Arissen de deuren geopend van de nieuwe locatie aan de Musicalstraat te Almere (Bedrijventerrein Felserplaats). Dit moderne bedrijfspand is voorzien van de benodigde kantoor- en opslagruimte.

Arissen Techniek heeft zich ontwikkelt tot een gerenommeerd bedrijf. Voldoet uw huidige elektrotechnische installatie niet meer aan uw wensen? Arissen Techniek kan u de gewenste totaal oplossing bieden. Naast deze elektrotechnische installaties bieden wij u ook oplossing op het gebied van toegangscontrole en inbraakbeveiliging. Naast de levering en montage van deze systemen, beschikken wij over een 24-uurs service om u bij storingen en/of calamiteiten de juiste helpende hand te bieden.

Meer informatie treft u aan op deze website. Heeft u nog vragen hebben of is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie ontvangen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Bekijk projecten  Vrijblijvend adviesgesprek