Direct contact? Bel: 06 - 53 477 655

Home > Toegangssystemen

Toegangssystemen

Met moderne toegangs-systemen wordt sleutelbeheer kinderspel! Geen gedoe meer met enorme sleutelbossen, ingewikkelde administratie om te weten wie welke sleutel heeft, of het vervangen van sloten als een sleutel kwijt is. Of het nu gaat om een deur of een slagboom, u wilt weten “wie”, “waar” en “wanneer”  naar binnen of naar buiten gaat. Dat is de essentie van een toegangssysteem.

Toegangscontrole

Met een toegangscontrolesysteem houdt u de controle over de uitgegeven ‘sleutels’: met deze sleutels, ook wel tokens of badges genoemd, bepaalt u of iemand wel of geen toegang krijgt tot een bepaalde ruimte. Eventueel zelfs uit te breiden naar bepaalde tijden.  Denk bijvoorbeeld aan de server-ruimte of opslag: niet iedereen hoeft daarbij te kunnen. En als iemand zijn token kwijt is geraakt, blokkeert u deze eenvoudig voor verder gebruik.

Intercom / Videofoon

Naast de toegangscontrole systemen is een intercom een tweede methode om controle te houden over wie er binnen komt. Wie staat er aan de voordeur, met een intercom hoeft u niet meer naar de voordeur toe. Met de video-functie, hoort u niet alleen wie er aan de deur staat, u ziet de persoon ook gelijk, wel zo veilig. Ideaal voor kantoren of bedrijfsverzamelgebouwen zonder een permanent bemande receptie, VVE’s of een bij slagboom.

Terrein-bewaking

Naast ons uitgebreid pakket van toegangscontrolesystemen kunnen wij u tevens voorzien in de levering en het bedrijfsvaardig monteren van slagbomen, autostops en aandrijvingen voor schuif- en draaipoorten.